AcasăPoliticaPredoiu s-a pus pe numarat promisiunile premierului

Predoiu s-a pus pe numarat promisiunile premierului

Catalin Predoiu

Fostul ministru Predoiu, anuntat de liberali drept propunere a partidului pentru functia de premier, in cazul in care formatiunea ajunge la guvernare, s-a apucat sa numere promisiunile facute de prim-ministrul in exercitiu, Victor Ponta, si ale programului de guvernare al PSD. Concluzia liberalului? Premierul e „fricos”, „demagog”, „incompetent” si „flecar”.

Catalin Predoiu

Pornind de la recentele declaratii ale lui Ponta, facute, la intoarcerea din concediu, la o televiziune de stiri, prim-vicepresedintele PNL a prezentat la randul sau propria versiune a statisticii in materie de promisiuni electorale ale guvernarii Ponta. Rezultatele difera, dupa cum se asteptau cei mai multi.

Fata de cele „6 promisiuni electorale ale guvernarii sale – 6 indeplinite, deci o rata de succes de 100% – dupa model nord-coreean”, dupa cum noteaza Predoiu in postarea sa pe Facebook, „in realitate, programul de guvernare PSD – Ponta contine 159 de promisiuni (http://goo.gl/YLNdch), dintre care: i) 23 de promisiuni au fost indeplinite (14,5%); ii) 127 de promisiuni au fost “uitate” sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane (79,9%); iii) 9 promisiuni sunt fie in curs de indeplinire, fie au fost indeplinite de guvernul anterior, fie nu intra in atributiile Guvernului, fie au fost indeplinite doar partial (5,6%)”.

Ca dovada a celor enuntate, Predoiu a postat, pe Facebook, si doua atasamente. Cat priveste concluzia prim-vicepresedintelui liberal, la capatul acestei analize, este una cat se poate de critica: „in fata reformelor a ezitat si s-a eschivat. A fost un premier pe cat de fricos, pe atat de demagog, pe cat de incompetent, pe atat de flecar”, conchide reprezentantul principalei formatiuni de Opozitie.

author avatar
eNational
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger