AcasăPoliticaPredoiu ii numara procentele lui Ponta

Predoiu ii numara procentele lui Ponta

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, si-a propus sa demonteze toate reusitele cu care se lauda premierul in functie, Victor Ponta. „Minciuni grosolane si esecuri pe linie”. Asa caracterizeaza prim-vicepresedintele liberal  toate realizarile prezentate recent de seful Executivului.

Catalin Predoiu urmareste fiecare miscare a lui Victor Ponta

Dupa o analiza la sange, Predoiu a ajuns la concluzia ca programul de guvernare al lui Victor Ponta contine 159 de promisiuni, ratate in proportie de 80%. „Programul de guvernare PSD — Ponta contine 159 de promisiuni dintre care 23 de promisiuni au fost indeplinite (14,5%), 127 de promisiuni au fost <<uitate>> sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane (79,9%), 9 promisiuni sunt fie in curs de indeplinire, fie au fost indeplinite de guvernul anterior, fie nu intra in atributiile Guvernului, fie au fost indeplinite doar partial (5,6%). Aproape 80% din programul guvernului PSD — Ponta este neindeplinit dupa aproape patru ani in functie, iar restul, cu rezultate incerte”, a explicat Predoiu. Pe baza acestor cifre, prim-vicepresedintele PNL i-a cerut inca o data lui Victor Ponta sa plece din fruntea Executivului, asta dupa ce i-a transmis ca este un premier „iresponsabil”. „In fata esecurilor Ponta a aratat intotdeauna cu degetul spre altii. In fata reformelor a ezitat si s-a eschivat.

Victor Ponta

A fost un premier pe cat de fricos, pe atat de demagog, pe cat de incompetent, pe atat de flecar. In locul masurilor structurale (…) Victor Ponta a preferat masurile <<bugetare>> cu dedicatie pentru baronii PSD, de tipul <<va dau ca oricum nu e de la mine>>. (…) Dar cel mai grav lucru in prezent este faptul ca ne propune, din nou, deja-vu 2008, un model economic riscant, axat pe deficit, cheltuieli bugetare exagerate si consum”, a mai precizat Catalin Predoiu.

Premierul are chef de glume

Cu cat se agita mai tare Catalin Predoiu, cu atat Victor Ponta continua sa-l ingnore. In schimb, premierul are o sensibilitate pentru co-presedintele PNL Alina Gorghiu, pe care o sicaneaza ori de cate ori are ocazia. Inclusiv cand vine vorba de activitati mai putin oficiale, cum ar fi Supercupa Europei. „Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara doamna Gorghiu demisia!”, a postat Ponta pe Facebook. Tot pe reteaua de socializare a venit si replica Alinei Gorghiu: „Sunt convinsa ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decat reprezentantii opozitiei, avand in vedere preocuparile din ultima perioada ale inca prim-ministrului Romaniei. Cu aceasta ocazie, ar putea afla ca dupa ce iei un cartonas rosu de la opinia publica si propriul partid, parasesti terenul, nu te legi de bare”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger