AcasăPoliticaPredoiu ii baga in viteza pe candidatii PNL

Predoiu ii baga in viteza pe candidatii PNL

Desi ultimele evolutii politice indica clar un esec, Catalin Predoiu insista cu introducerea alegerii primarilor din doua tururi

Liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, ii someaza pe liberalii dornici sa concureze la alegerile locale din primavara sa-si capete urgent notorietate si sa prinda viteza, daca vor sa devina candidatii partidului.

Catalin Predoiu le cere candidatilor PNL Bucuresti sa se miste mai cu talent

Catalin Predoiu ii mana de la spate pe liberalii bucuresteni, carora le cere sa nu iroseasca aceasta perioada de precampanie. ”Membrii PNL care si-au anuntat intentia de a candida vor elabora de urgenta planul de crestere a notorietatii si increderii pe care le vor pune in aplicare la nivelul sectoarelor sub supravegherea si responsabilitatea copresedintilor PNL de sector. O astfel de masura urmareste sa dea mai multa vigoare, viteza si substanta precampaniilor lansate deja de membrii PNL care vor sa candideze”, a precizat, ieri, Catalin Predoiu. Acesta a adaugat si ca ”reforma complexa” care a fost declansata in PNL Bucuresti implica ”respectarea cu strictete a legii si a principiilor de integritate” de catre toti membri filialei. In plus, Predoiu le-a trasat liberalilor si obligatia de a relua ”un dialog intens” cu bucurestenii, dialog ”aplicat la nivelul sectoarelor pe problemele reale ale cetatenilor”.

author avatar
Simona Badulescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger