AcasăPoliticaPredoiu ii arata usa lui Boc

Predoiu ii arata usa lui Boc

Catalin Predoiu a luat taurul de coarne si i-a cerut ”bigamului” Boc sa aleaga: ori cu Elena Udrea, ori cu PDL.

Catalin Predoiu nu mai suporta duplicitatea lui Emil Boc si cere judecarea lui dupa litera statutului PDL

Prim-vicepresedinte al PDL, Catalin Predoiu i-a cerut fostului lider democrat-liberal Emil Boc sa participe la BPN-ul largit (format din liderii PDL si PNL) care va avea loc astazi, la Brasov, unde sa explice colegilor sai din PDL, respectiv ACL, pe cine sprijina in campania electorala: pe candidatul PMP Elena Udrea sau pe prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis. In caz contrar, Predoiu anunta ca va propune direct excluderea lui Boc: ”Il invit sa vina in fata colegilor care i-au aratat intotdeauna respect si sa isi explice si precizeze pozitia. Daca dl. Boc ne va ignora si de aceasta data si nu va veni, asa cum ne ignora de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere in urmatorul BPN excluderea dlui Boc din PDL”.

Emil Boc

Chiar daca amenintarea este serioasa, multi pedelisti din vechea garda cred ca Emil Boc isi va avedea de ale lui si va ignora ultimatumul dat de Predoiu. ”Cand a fost intrebat daca nu se teme de o excludere din partid, a spus (Boc – n.r.) ca viata merge inainte. Inainte cu Elenea Udrea si Basescu, va spun eu de pe acum”, a apreciat, off the record, unul dintre liderii PDL.

PDL se leapada de toti tradatorii

Odata porniti pe ”despaducherea” partidului, democrat-liberalii nu s-au oprit insa la Emil Boc. Dimpotriva, pana la judecata fostului lor lider, pedelistii s-au debarasat deja de trei consilieri municipali de la Primaria Capitalei. ”Consilierii Virginia Mihailovici, Gabriel Pirvu si Cristian Tugurel vor fi exclusi din PDL ca urmare a neparticiparii lor repetate la sedintele de grup ale consilierilor PDL Bucuresti”, a anuntat, ieri, partidul condus de Vasile Blaga, printr-un comunicat oficial remis presei.

 

author avatar
Simona Badulescu
1.103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger