AcasăPoliticaPredoiu, dupa demisia lui Ponta: "Este exclusiv victoria strazii"

Predoiu, dupa demisia lui Ponta: „Este exclusiv victoria strazii”

In conditiile in care Victor Ponta a anuntat ca nu are cum sa nu constate „supararea legitima” a societatii, dar si ca e gata sa plece din fruntea Guvernului, ca reactie, practic, la miile de voci care i-au cerut, seara trecuta, in strada, demisia, Predoiu atribuie, la randul sau, acest gest „strazii”, respectiv miilor de oameni care au iesit la Universitate, seara trecuta.

La scurta vreme dupa ce, de la Palatul Victoria, Victor Ponta anunta ca isi depune mandatul din fruntea Guvernului, liberalul Catalin Predoiu, varianta PNL de premier in cazul in care formatiunea condusa de Blaga si Gorghiu ar prelua guvernarea, a comentat pe marginea deciziei fostului lider PSD.

„Este exclusiv victoria strazii. Respect! O lectie pentru toti politicienii. S-o intelegem”, suna scurtul mesaj pe care Predoiu a ales sa-l transmita public, pe contul sau de Facebook, urmare a anuntului venit de la seful Executivului.

Demersul caruia s-au raliat, de la ora 18 incepand, si pana tarziu in noapte, mii de oameni care au ales sa iasa in strada, seara trecuta, cerand atat demisia Guvernului, a premierului Ponta, cat si a ministrului Oprea si a primarului Popescu Piedone, ca urmare a dramei din clubul bucurestean in care au murit 32 de oameni si peste 180 au fost raniti, nu a ramas, asadar, fara ecou.

De altfel, Ponta a anuntat ca a luat aceasta decizie in speranta ca gestul va satisface „asteptarile celor care au protestat”. „Sunt gata sa fac eu acest gest pe care o parte importanta din societate il asteapta si, incepand de astazi, imi depun mandatul de premier si implicit al Guvernului Romaniei”, a mai precizat Ponta, miercuri, de la sediul Guvernului.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger