AcasăPoliticaPredoiu: Caut membri PDL. Gasitorilor, recompensa!

Predoiu: Caut membri PDL. Gasitorilor, recompensa!

Noua speranta a democrat-liberalilor, Catalin Predoiu, incearca sa carpeasca golurile PDL-ului, provocate de dezertarile din ultimul an.

Catalin Predoiu incearca sa inlocuiasca dezertorii din PDL cu valorile care au evitat scena politica si au preferat banca de rezerve

Odata uns prim-vicepresedinte al partidului, Predoiu si-a luat rolul in serios, si-a suflecat manecile si s-a pus pe treaba. Scopul: resaparea PDL-ului intr-un timp record, in asa fel incat dreapta damboviteana sa nu se mai faca de ras si la viitoarele alegeri. Si oricat de mare ar fi efortul, Predoiu considera ca merita: “In PDL sunt ingredientele necesare, intelectuale si de traditie, ca sa cream un partid cum n-a mai fost in Romania, modern, flexibil, cu o comunicare impecabila, cu aplecare catre cetatean. Si daca ai un astfel de partid, iti poti pune problema sa schimbi Romania. De asta am intrat in lupta”.

Insufletit de propriul entuziasm, Catalin Predoiu ii indeamna si pe altii sa se jertfeasca pe altarul dreptei mioritice: ”Ii invit si pe altii sa faca acest pas. In primul rand alaturi de PDL, dar important e ca oamenii de calitate sa intre in politica. Eu sper ca indrazneala mea de a pasi pe acest teritoriu sa fie urmata si de altii. Nu putem schimba politica romaneasca fara sa intram in ea”. Realizand probabil ca, pe malurile Dambovitei, domeniul pute mult prea tare, Predoiu insista, mai ceva ca in reclame: ”Valorile au spus ca nu trebuie sa se amestece in politica si au incercat sa schimbe lucrurile pe langa politica. A fost o abordare neinspirata pentru ca lucrurile s-au agravat. Solutia e putin sacrificiu, sa mai tai din timpul liber, mai tai din profesie si  incerci sa schimbi viata in cetate”. Mai simplu si mai direct era sa spuna: ”Pierdut membri PDL. Ofer gasitorilor recompensa”.

[poll id=”550″]

author avatar
Simona Badulescu
542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger