AcasăPoliticaPredare de stafeta la Ministerul Dezvoltarii

Predare de stafeta la Ministerul Dezvoltarii

(foto: mdrap.ro)

Dupa ce in cursul zilei trecute a depus juramantul la Cotroceni, fiind investita, oficial, in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh a preluat mandatul de la predecesorul sau, Liviu Dragnea.

In aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 15, cei doi au fost prezenti la sediul ministerului, unde au sustinut si o conferinta de presa, in cadrul careia au fost prezentate cateva aspecte referitoare la predarea-primirea mandatului de ministru. Nu in ultimul rand, s-a prezentat un bilant al activitatii institutiei, inainte ca fotoliul de sefa a MDRAP sa fie ocupat de care Sevil Shhaideh.

(foto: mdrap.ro)

Noua sefa de la Dezvoltare e familiarizata cu activitatea in acest minister, ea ocupand, vreme de aproximativ trei ani, functia de secretar de stat in MDRAP.

Shhaideh a fost propusa in acest post de catre primul-ministru Ponta, ideea fiind sustinuta de catre predecesorul ei, Liviu Dragnea, dupa ce acesta din urma hotarand sa paraseasca acest post, vinerea trecuta, ca urmare a condamnarii sale, in prima instanta, in „Dosarul referendumul”, la un an de inchisoare cu suspendare.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger