AcasăPoliticaPreda: Macovei s-a dat cu fesenistii

Preda: Macovei s-a dat cu fesenistii

Cristian Preda

Detasarea cu care Monica Macovei asista la derapajele actualei puteri este un semn de tradare, sustine Cristian Preda, care o acuza pe fosta lui colega ca a facut blat cu USL.

Cristian Preda critica atitudinea Monicai Macovei

Reactia europarlamentarului vine dupa ce pedelistii si-au pus semnatura pe un proiect de lege care stirbeste atributiile Agentiei Nationale de Integritate, impiedicand sanctionarea alesilor aflati in conflic de interese sau in stare de incompatibilitate. ”Nu mai exista pedelist(a) care sa fie preocupat(a) de chestiunea anti-coruptiei. Daca va ganditi ca Monica  Macovei va mai reactiona, va inselati! N-a suflat o vorba cand Ioan Oltean a fost ales presedinte al PDL Bistrita, desi atunci cand era asociata cu reformistii cerea demiterea acestui fesenist, intrucat a fost trimis in judecata pentru acte de coruptie. Acum, Macovei e asociata cu fesenistii, asa ca nu mai vede corupti”, a afirmat  Preda. In replica, Monica Macovei a precizat ca nu a batut palma cu uselistii, mentionand insa ca nu poate sa-i dovedeasca pe toti.

Monica Macovei sustine ca nu poate sa se lupte cu USL

„Avem o majoritate USL care, daca vrea sa schimbe, va schimba pentru ca nu-i pasa nici de MCV, nici de Schengen, nici de stat de drept, nici de nimic”, a explicat europarlamentarul PDL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger