AcasăPoliticaPopescu Piedone precizeaza ca nu renunta la ideea de a candida la...

Popescu Piedone precizeaza ca nu renunta la ideea de a candida la primarie: „merg pana la capat!”

Desi in cursul serii trecute s-a aflat ca magistratii Tribunalului Bucuresti au respins – ca masura definitiva- candidatura sa la functia de primar, urmare a unei contestatii, Cristian Popescu Pierdone a reactionat, facand public faptul ca nu renunta la aceasta intentie de a participa la cursa electorala din iunie, in vederea unui nou mandat de edil al Sectorului 4.

Dupa ce s-a aflat de decizia definitiva a Tribunalului Bucuresti, luata in conditiile in care, zilele trecute, magistratii Judecatoriei Sectorului 4 decisesera, in prima instanta, ca Piedone isi poate pune in practica visul de a reintra in cursa electorala, politicianul s-a remontat si a reactionat cat se poate de categoric.

Iar prin intermediul unei postari pe aceeasi retea de socializare pe care si-a anuntat, practic, si intentia de a participa la alegerile locale din vara a precizat ce intentioneaza sa faca in perioada imediat urmatoare. „Vad ca se da o lupta pe viata si pe moarte sa imi fie impiedicata candidatura. Ei bine, nu au decat doua optiuni, sa ma omoare sau sa ma lase in pace sa ma supun judecatii Dvs, la vot, pe 5 iunie”, isi incepe Popescu Piedone mesajul postat pe Facebook.

Concret, fostul primar al sectorului 4- sector pe raza caruia figureaza strada Tabacarilor, pe care se afla clubul cuprins de incendiu devastator din 30 octombrie, in urma caruia 64 de tineri au plecat dintre cei vii – da de inteles ca nu renunta la planul de a-si incerca o data in plus sansa in fata electoratului si intentioneaza sa se reapuce de strans semnaturi, pentru a relua procedura care sa ii permita sa isi depuna din nou candidatura. „Va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret! (…) Aveti incredere, merg pana la capat!”, le-a transmis Popescu Piedone in primul rand sustinatorilor sai, dar si opiniei publice in general.

Nu sunt putini cei care isi amintesc, insa, faptul ca, pe fondul tragediei din „Colectiv” si a reactiei iscate in randul opiniei publice de aceasta drama, in noiembrie anul trecut, Piedone si-a dat demisia de la primarie, ulterior anuntandu-si intentia de a se retrage din viata politica.

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger