AcasăPoliticaPopescu-Piedone poate ramane in cursa pentru primarie, a decis instanta

Popescu-Piedone poate ramane in cursa pentru primarie, a decis instanta

Cristian Popescu Piedone poate rasufla usurat. Chiar daca o parte a victimelor incendiului din „Colectiv” nu au vazut cu ochi buni intentia sa de a candida pentru un nou mandat de primar al sectorului 4, drept pentru care au atacat-o in instanta, Judecatoria a decis, duminica, faptul ca acesta poate intra in cursa electorala.

Hotararea pronuntata in aceasta dupa-amiaza nu este, insa, una definitiva, anunta Digi 24.

Desi mai multi supravietuitori ai tragediei din „Colectiv”, clubul aflat in sectorul 4, sector in fruntea caruia se afla, la data producerii incendiului devastator, Cristian Popescu Piedone au constestat recent exprimata intentie a acestuia de a candida la viitoare alegeri locale, cele din iunie acest an, pentru un nou mandat, instanta nu le-a dat castig de cauza.

Au fost depuse zece astfel de contestatii, iar asupra lor s-au pronuntat – duminica, dupa ce au ramas in pronuntare, ulterior sedintei desfasurate sambata- magistratii Judecatoriei Sectorului 4, acestia din urma luand o hotarare in favoarea lui Piedone, candidat independent care, iata, are o prima unda verde pentru a participa la scrutinul din 5 iunie. Spunem asta pentru ca nu este vorba despre o decizie definitiva, astfel ca poate fi contestata la o instanta superioara.

Miercuri, Cristian Popescu Piedone anunta ca si-a depus candidatura, precizand ca se asteapta la o campanie electorala in care sa apara si posibile atacuri la persoana. „Am facut un pas care nu mi-a fost usor: mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. (…) Stiu ca va urma o campanie murdara, poate si cu atacuri la persoana. Eu, asa cum v-am obisnuit, nu voi ataca pe nimeni. Vor incerca sa ma calce in picioare si sa ma invinuiasca de toate relele”, scria Piedone, la momentul respectiv, pe Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger