AcasăPoliticaPopescu-Piedone intra din nou in cursa pentru primarie!

Popescu-Piedone intra din nou in cursa pentru primarie!

Cristian Popescu Piedone

O noua surpriza pe scena politica, inainte de alegerile din aceasta vara! O decizie cu totul neasteptata pentru multi vine din partea fostului edil al sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, politicianul care, in toamna anului trecut, dupa tragedia din Colectiv, a demisionat de la primarie si, mai mult decat atat, a anuntat ca se retrage din viata publica.

Cristian Popescu Piedone

UPDATE: Avandu-i alaturi pe fiica si pe fiul sau, Popescu-Piedone si-a depus candidatura – ca independent- in cea de-a doua zi in care aspirantii la fotoliile de primar au putut face, oficial, acest lucru. „Astazi am facut un pas care nu mi-a fost usor: mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4”, anunta politicianul, intr-un mesaj postat pe contul personal de pe reteaua de socializare amintita.

Fostul primar da de inteles ca a decis sa reintre in cursa pentru primarie in urma discutiilor si a mesajelor primite de la locuitorii sectorului 4. „Am trecut printr-o perioada tulbure, care poate ca nu s-a terminat. Ca un bun crestin ortodox, ii sunt recunoscator lui Dumnezeu ca in toata aceasta perioada am intalnit pe strada, in parc, in magazine, oameni care mi-au amintit ce reprezint pentru ei (…) De aceea doresc sa va multumesc pentru sprijinul constant pe care mi l-ati aratat in ultimii 8 ani, si in special in ultima perioada, aratandu-va ca nu va parasesc. Voi decideti daca merit in continuare sa am grija de Sectorul 4, de care imi pasa, in care m-am nascut si in care locuiesc si traiesc”.

Nu in ultimul rand, Popescu -Piedone sustine ca se asteapta ca urmatoarea perioada sa nu fie una tocmai usoara, dar se declara pregatit si decis sa nu raspunda atacurolor. „Stiu ca va urma o campanie murdara, poate si cu atacuri la persoana. Eu, asa cum v-am obisnuit, nu voi ataca pe nimeni. Vor incerca sa ma calce in picioare si sa ma invinuiasca de toate relele. Au mai facut-o. Dar mai stiu ca, in fata cuvintelor urate, faptele sunt cele care conteaza. Si asta imi da putere sa merg mai departe, alaturi de voi”, a mai precizat fostul edil, in mesajul facut public prin intermediul retelei de socializare.

–––––

Iata, insa ca lucrurile s-au schimbat si fostul primar are in plan sa redevina edil al sectorului pe care l-a condus pana sa decida sa faca un pas inapoi, pe fondul dramei din „Colectiv”, in urma carora 64 de oameni au pierit, iar el a ajuns in vizorul procurorilor.

(foto: captura Facebook/Cristian Popescu Piedone)

Vestea a fost confirmata, in urma cu doar cateva minute, chiar pe pagina de Facebook a lui Cristian Popescu-Piedone, prin care se face publica intentia sa de a candida, prin intermediul unei imagini pe care este trecut urmatorul mesaj: „sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, va multumesc!”.

Vom reveni cu detalii!

author avatar
Cristina Stefan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger