AcasăPoliticaPopescu Piedone, a doua tentativa de a candida la primarie

Popescu Piedone, a doua tentativa de a candida la primarie

La doar cateva zile de cand Tribunalul Bucuresti i-a repins prima intentie de a intra in cursa electorala din vara, Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura in lupta pentru Primaria sectorului 4.

Desi totul a iesit la iveala abia in cursul acestei zile, initiativa a fost consemnata oficial deunazi, din cate anunta B 1 TV, cand candidatul ar fi adus in sprijinul demersului sau electoral nu mai putin de 5.600 de semnaturi de sustinere. Totul in conditiile in care, recent anunta faptul ca, pana miercuri noapte, stransese 4.100 de semnaturi pentru candidatura sa la primarie, in cea de-a doua etapa.

In aceasta privinta trebuie spus ca, deloc descurajat de decizia luata marti seara de catre judecatorii instantei bucurestene, Cristian Popescu Piedone s-a pus din nou pe strans semnaturi de sustinere din partea locuitorilor sectorului 4, sector pe care l-a condus pana in noiembrie anul trecut si pe care, din cate se vede treaba, e din nou decis sa il vegheze,  odata ce lupta pentru un nou mandat.

Doar ca daca in prima faza si-a depus candidatura ca independent, de aceasta data Popescu Piedone beneficiaza si de sustinerea unei formatiuni politice, respectiv a Partidului Puterii Umaniste- Social Liberal, ai carei reprezentanti de frunte – cu exceptia co-presedintelui Grapini- au decis sa il sprijine in cursa electorala din 5 iunie, pentru primaria Sectorului 4.

Va spuneam ca Piedone a condus primaria de sector pana in noiembrie anul trecut, cand a decis sa demisioneze, la cateva zile de la tragedia din „Colectiv” – soldata cu 64 de decese, anuntand, la vremea respectiva, ca se retrage si din politica.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger