AcasăPoliticaPonta zice ca n-au mai vorbit de anul trecut, Dragnea are alta...

Ponta zice ca n-au mai vorbit de anul trecut, Dragnea are alta varianta

LIVIU DRAGNEA - In pofida sustinerii acordate de ”talibanii” partidului, fostul ”baron” de Teleorman ar putea cadea in groapa sapata de el pentru Victor Ponta

Dragnea nu e de acord cu Ponta nici cand vine vorba de vreo eventuala plecare a acestuia din urma din PSD, pe fondul unei demisii, si nici cu faptul ca n-au mai comunicat de anul trecut.

Chiar daca, pe fondul anuntului ca e gata sa-si depuna demisia in alb din PSD, pentru ca Dragnea sa o activeze daca va considera ca e cazul si mai ales ca „deranjeaza” declaratiile pe care le face, Ponta sustinea ca n-a mai vorbit cu Dragnea – la telefon – din decembrie anul trecut, si ca eventual au comunicat „telepatic”, seful social-democrat are o cu totul alta varianta. „Noi am mai vorbit in ultima perioada”, a sustinut, in chip de replica, liderul pesedist. „Inca n-as vrea sa arat mesajele, nu-mi sta-n caracter”, a adaugat Dragnea.

In momentul in care a fost intrebat, daca tot a spus ca „incearca sa inteleaga ce l-a suparat p[e Ponta”, de ce nu pune mana pe telefon sa il sune, Dragnea a raspuns: „chiar dupa ce scap de-aici il sun. Sa vedem daca raspunde”.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger