AcasăPoliticaPonta trage cu ochiul pe sub poalele Alinei Gorghiu

Ponta trage cu ochiul pe sub poalele Alinei Gorghiu

Intr-un exces de inspiratie, sefa liberalilor Alina Gorghiu i-a scris o epistola lui Victor Ponta, in care ii cere pe un ton rastit si pitigaiat sa nu se mai puna de-a curmezisul in calea justitiei.

Victor Ponta si Alina Gorghiu, actori in ”O scrisoare pierduta”

Scrisoarea nu l-a impresionat insa pe premier, acesta explicand ca are probleme mai importante de rezolvat decat sa o asiste pe Alina Goghiu in timp ce-si pune poalele-n cap. „Nu am citit, nu am avut nici timp si nici foarte mare preocupare sa vad cu ce ma mai cearta si ma mai injura doamna Goghiu”, a afirmat liderul PSD, artatand ca de cand a ajuns in fruntea PNL, Alina Gorghiu a inceput sa semene foarte mult cu Elena Udrea. „Doamna Gorghiu este cu scandalul. Inainte era doamna Udrea cu scandalul. Eu cred ca, atata timp cat sunt prim-ministru, am foarte multe resonsabilitati fata de cetatenii acestei tari.

Alina Gorghiu

Trebuie sa le spunem ce facem cu Codul fiscal, ce facem cu sanatatea, cu educatia, nu sa stau toata ziua sa raspund la scandal si la pus poalele in cap. Deci, nu stiu ce a zis, nu comentez si nu ma intereseaza” , a mai spus Victor Ponta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger