AcasăPoliticaPonta: Trag si ei cat pot sa-si tina incompatibilii in Parlament

Ponta: Trag si ei cat pot sa-si tina incompatibilii in Parlament

La scurt timp dupa ce Plenul Camerei a luat act de demisia deputatului Viorel Hrebenciuc, premierul a declarat ca social-democratii au fost prezenti la sedinta pentru a asigura cvorumul.

Pe de alta parte, Ponta i-a acuzat pe membrii Aliantei Crestin Liberale, condusi de Vasile Blaga si Klaus Iohannis, ca se lupta sa „salveze mandatul” deputatului Stefan Stoica, acuzat de ANI de incompatibilitate. „Domnul Hrebenciuc a fost foarte serios cand a spus ca demisioneaza. (…) Am vrut sa opresc putin propaganda asta (…) Pe de o parte noi am fost prezenti, deci s-a luat act de demisia domnului Hrebenciuc (…) Cat noi stam aici, domnii de la ACL (…) domnii lui Blaga si Iohannis (…) se lupta sa-l salveze pe deputatul Stoica, care este declarat incompatibil prin hotarare definitiva a Inaltei Curti (…) se lupta sa-i salveze mandatul”, a sustinut liderul PSD.

Primul-ministru a insistat ca ACL face tot posibilul sa isi mentina in actualul Legislativ alesii acuzati de ANI de incompatibilitate. „Noi n-am facut decat sa asiguram cvorumul. (…) Trag si ei cat pot sa si-i tina pe incompatibili in Parlament. (…) V-am spus doar de ce am venit aici. (…) Din acest minut, practic, domnul Hrebenciuc nu mai este deputat”, a concluzionat Victor Ponta.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger