AcasăPoliticaPonta tine presa-n mana

Ponta tine presa-n mana

Cu riscul de a fi catalogat din nou ”nebun” de catre premier, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu revine  cu o teorie mai veche: Victor Ponta va candida la prezidentiale in 2014.

Sebastian Lazaroiu considera ca liberalul Crin Antonescu (foto) pare ca a picat din nou in plasa pesedistilor
Victor Ponta, suspectat ca a pus botnita presei

Lansand din nou acest scenariu, Lazaroiu nu urmareste sa-i ridice mingea la fileu lui Victor Ponta, ci sa-l puna in garda pe Crin Antonescu, despre care sustine ca este fraierit pe fata de partenerii de la PSD.  Pentru ca teoria lui sa capete greutate, Sebastian Lazaroiu explica in detaliu cum reuseste premierul sa opreasca informatiile care i-ar sifona imaginea.  ”Ponta va candida la prezidentiale. (…) Stirea ca Ponta ar fi chefuit cu niste jurnalisti, in momentele in care una dintre victimele accidentului aviatic murea (Aurelia Ion – n.r), e blocata mediatic.  Sunt convins ca daca stirea era despre orice membru al cabinetului ar fi trecut in presa. Fiind vorba de insusi Ponta, n-a trecut. Nu exista niciun alt motiv pentru care ziarele si posturile TV sa blocheze aceasta dezvaluire. (…) In calitate de candidat la prezidentiale o asemenea stire e devastatoare”, a comentat Lazaroiu, precizand ca aceasta stare de fapt ar trebui sa-l ingrijoreze pe liderul PNL.

”Referitor la discutia mai veche despre «smecheria» lui Crin de a impune trecerea ilustrului sau nume in protocolul USL in dreptul candidatului desemnat la prezidentiale. A facut asta pentru a fi sigur ca electoratul va sanctiona PSD pentru ca nu isi onoreaza angajamentul de a-l sustine pe el, pe Antonescu. Ei, bine, in conditiile in care Ponta poate bloca mediatic o stire precum cea cu «cheful din noaptea mortilor», isi imagineaza Antonescu ca va castiga batalia mediatica pe tema «cine e vinovat pentru ruperea USL»?”, a mai afirmat Lazaroiu.

[poll id=”681″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.994 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger