AcasăPoliticaPonta sustine ca si-a dezamagit baiatul. Ce i-a raspuns la intrebarea "Tati,...

Ponta sustine ca si-a dezamagit baiatul. Ce i-a raspuns la intrebarea „Tati, e adevarat? Esti spion?”

Premierul sustine ca si-a deceptionat copilul cel mare, pe Andrei, in momentul in care i-a raspuns pustiului unei intrebari in legatura cu mult-mediatizatul caz in care Ponta a fost acuzat, chiar de catre seful statului, ca ar fi fost „ofiter acoperit”.

Victor Ponta a anuntat ca baiatul a vrut sa stie chiar de la tatal sau, seara trecuta, daca actualul premier ar fi „spion”, mai exact ofiter acoperit al SIE, cum a sustinut, in urma cu doua zile, presedintele Basescu. Raspunsul dat de premier fiului sau, cum ca nu a fost „spion”, ar fi fost de natura sa-l dezamageasca pe copilul in varsta de 12 ani. Cel putin asa a dat de inteles prezidentiabilul PSD, miercuri.  „Fiul meu m-a intrebat aseara: «Tati, e adevarat? Esti spion? Ca asa a zis Basescu». I-am raspuns ca «nu». Si mi-a zis: «Ce pacat, ce tare ar fi fost!» Andrei este singura persoana pe care am dezamagit-o…”, se arata in mesajul postat pe contul oficial de Facebook al premierului.

Va reamintim ca seful statului a sustinut, luni seara, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca premierul ar fi fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe, intre anii 1997 si 2001. In replica, Ponta a catalogat afirmatiile drept „minciuni”.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger