AcasăPoliticaPonta sustine ca l-ar vota pe Georgescu premier

Ponta sustine ca l-ar vota pe Georgescu premier

Florin Georgescu nu pare influentat politic de Victor Ponta

In asteptarea aflarii deciziei mai-marilor PSD si ALDE, referitor la propunerea pe care o va inainta Coalitia pentru fotoliul de premier, fostul sef de la Palatul Victoria a anuntat deja cui anume i-ar acorda sustinere sa – prin vot- pentru o astfel de functie.

Concret, Victor Ponta s-a referit la prim-viceguvernatorul Florin Georgescu, al carui nume a fost vehiculat insistent in ultimele zile, ca posibila varianta de succesor pentru Sorin Grindeanu in postura de sef al Executivului. „Daca Florin Georgescu ar fi fost propus de catre PSD pentru functia de Prim Ministru l-as fi votat cu toata inima si as fi convins inca 50 de parlamentari din afara PSD – ALDE sa o faca / dupa care as fi fost linistit ca economia romaneasca va merge bine, masurile sociale implementate, vom avea din nou competenta profesionala si seriozitate, stabilitate si predictibilitate ; si mai ales as fi fost convins ca Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria – nu din alte birouri. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca Presedintele Iohannis nu ar fi avut niciun motiv sa il respinga – absolut niciunul!”, a transmis, printre altele, fostul sef al PSD, duminica, via Facebook.

Numele lui Georgescu nu este, insa, singurul vehiculat ca posibila varianta de prim-ministru, ci si cele ale pesedistilor Fifor, Carmen Dan sau Viorica Dancila. Social-democratii urmeaza sa decida, pana luni, cu ce varianta merg la Cotroceni, la consultarile cu presedintele Iohannis. Intrevederea urmeaza sa aiba loc in cursul dup-amiezii.

201 afisari

1 COMENTARIU

  1. ALEGERI ANTICIPATE. ROMANIA S-A PRABUSIT DUPA 1989 PENTRU CA I S-AU DETERIORAT IN NUMELE DEMOCRATIEI, IMEDIAT CEI TREI PILONI DE BAZA SI SUSTINERE A SA; B.O.R, JUSTITIA si SECURITATEA STATULUI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger