AcasăPoliticaPonta sustine ca il asteapta pe Iohannis la o dezbatere: Sunt de...

Ponta sustine ca il asteapta pe Iohannis la o dezbatere: Sunt de acord sa vina si cu prompterul sau cu casca

Candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale a anuntat ca il asteapta pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, sa vina la o dezbatere televizata.

Mult-discutatul subiect al unei dezbateri la care sa participe ambii candidati ale caror nume vor figura pe buletinele de vot, la scrutinul din 16 noiembrie, a fost atins de catre liderul PSD si seara trecuta, la Antena 3. Ponta, care a mentionat inca de dupa primul tur ca va participa la patru astfel de dezbateri televizate – la Antena 3, Romania TV, Realitatea Tv si B 1 TV, nu a pierdut ocazia, duminica seara, sa il atace pe candidatul ACL ramas in cursa pentru Cotroceni, sustinand ca nu se opune ca Iohannis sa vina cu un prompter la o astfel de intalnire televizata, in care sa se discute, printre altele, despre chestiuni de politica externa.

Victor Ponta a afirmat ca il asteapta pe Iohannis sa vina macar la una dintre aceste patru dezbateri la care actualul premier va fi prezent. „Imi va face placere sa aflu si eu pentru prima oara in viata ce gandeste domnul Iohannis despre politica externa, ce gandeste domnul Iohannis despre politica de securitate. Sunt de acord sa vina si cu prompter, nu am o problema, sau cu casca, sa i se spuna. Nu-i o problema. (…) Daca nu vine, pana la urma eu nu trebuie sa-l conving pe Iohannis ca sunt bun de presedinte”, si-a intepat social-democratul contracandidatul in cursa pentru prima functie in stat.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger