AcasăPoliticaPonta sustine ca daca are sprijinul colegilor, candideaza la prezidentiale: Pe 1...

Ponta sustine ca daca are sprijinul colegilor, candideaza la prezidentiale: Pe 1 august anunt. Cred ca vom castiga

Aflat la Orastie, Victor Ponta a declarat, in urma cu scurt timp, ca va anunta pe 1 august daca va candida sau nu la sefia statului, din partea PSD.

Victor Ponta

Pana atunci, s-a rezumat sa spuna ca, pana la data respectiva, orice membru al formatiunii pe care o conduce isi poate inscrie candidatura, dar si ca apreciaza ca Geoana a spus ca il va sustine in aceasta intentie de a intra in cursa pentru sefia statului.

Premieurl a adaugat ca, in cazul in care va avea sustinerea colegilor sai, se va inscrie in lupta pentru Cotroceni, dsi si-ar dori sa ramana premier pana in 2016. „Este o atmosfera de mare hotarare si, de data aceasta, cred ca vom castiga. (…) Nu candidez ca ma forteaza cineva si nu trebuie sa ma las rugat. Trebuie doar sa discut cu colegii mei (…) ce arata cercetarile sociologice. Proiectul meu personal este acela de a ramane prim-ministru pana in 2016, dar in acelasi timp am aflat ca un premier (…) daca sta si se lupta cu presedintele tarii, e o pierdere de timp. Asadar, daca sunt candidatul cu cele mai mari sanse sa castige, pe 1 august voi anunta”, a anuntat Ponta.

Totodata, seful Guvernului a anuntat ca e important ca premierul si seful statului sa lucreze in tandem, nu sa se certe, cum s-a intamplat in ultima perioada. „Cred ca Romania are nevoie de un presedinte arbitru si ca imortant este, pentru a progresa, este ca Romania  sa aiba presededinte tarii si primul-ministru lucrand in tandem (…) Din 2004 incoace doar ne certam. Ideea e ca, in noiembrie, incheiem o epoca”, a mai spus seful Executivului.

67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger