AcasăPoliticaPonta: Sunt solidar cu liberalii. Imi asum deciziile luate, nu ma spal...

Ponta: Sunt solidar cu liberalii. Imi asum deciziile luate, nu ma spal pe maini ca Pilat din Pont

Victor Ponta

Victor Ponta a declarat, luni, ca a fost si va fi in continuare solidar cu liberalii, partenerii din USL, chiar daca nu a beneficiat intotdeauna de aceeasi sustinere din partea acestora din urma.

„Eu voi fi intotdeauna solidar cu colegii liberali. Ii sustin, am responsabilitatea guvernarii tarii pana la anul cand domnul Antonescu va deveni presedinte si trebuie sa aiba o tara pe care sa o conduca. In politica e important sa-ti asumi si decizii, sa raspunzi pentru ceea ce faci si e importat sa faci, nu doar sa vorbesti. Premierul a spus ca nu le reproseaza liberalilor lipsa de solidaritate in aceasta chestiune. „Nu (nu le reprosez-n.r).  Eu niciodata nu ma spal pe maini, ca Pilat din Pont”, a adaugat Ponta.

Premierul a reiterat ideea ca propunerile pe care ministrul Justitiei le face catre CSM, pentru sefia DNA si a Parchetului General, nu s-au discutat nici in USL, nici in PSD si nici in PNL. „Domnul Antonescu s-a exprimat foarte corect aseara (duminica seara-n.r). Nu se pune problema de a se opune la propunerile pe care ministrul Justitiei le face catre CSM, pentru ca acestea nu sunt lucruri care se discuta nici in USL, nici nu s-au discutat nici la PSD, nici la PNL. Domnul Antonescu si-a spus parerea si, repet, chiar daca nu intotdeauna beneficiez de aceeasi solidaritate, eu fata de liberali dau dovada si voi da dovada si fata de domnul Antonescu de solidaritate in toate momentele lor importante”, a spus Ponta.

Seful Executivului si totodata ministrul interimar al Justitiei a anuntat ca va anunta numirile pentru sefia DNA si a Parchetului General dupa ce va vorbi cu CSM-ul si cu presedintele Basescu.

Citeste si: Antonescu: Daca Ponta vrea sa o desemneze pe Kovesi la DNA, ma opun

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger