AcasăPoliticaPonta: Situatia in regiune se deterioreaza, se opresc gaze. Romania, insa, are...

Ponta: Situatia in regiune se deterioreaza, se opresc gaze. Romania, insa, are rezervele necesare

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, ca desi situatia in regiune se deterioreaza, Romania nu trebuie deocamdata sa se ingrijoreze, tara noastra avand rezervele necesare de gaze naturale, astfel incat, pe termen scurt, nu sunt probleme.

„Ne intereseaza pentru ca suntem partidul de guvernamant si avem obligatia guvernarii. Vedeti ca situatia in regiune se deterioreaza, se opresc gaze. Azi de dimineata am stat cu ministrul Energiei si vreau sa dau un semnal de acum, imediat, ca pentru Romania, pe termen scurt, sase luni, nu e niciun fel de problema, avem rezervele necesare”, a spus Ponta.

Premierul a aratat ca cel mai important lucru in acest moment este ca in toata scena politica sa existe stabilitate.

„Avem rezervele necesare, insa cel mai important lucru este, in toata scena politica, sa avem stabilitate si predictibilitate. Principala responsabilitate privind stabilitatea se indreapta catre noi, fiind partidul cel mai mare din coalitia de guvernare. Vreau sa va rog pe toti in toate structurile pe care le reprezentati  – Parlament, structuri locale, Guvern – sa dati acelasi mesaj ca e o perioada in care Romania are nevoie mai mult decat orice de seriozitate si stabilitate”, a mai spus Ponta.

author avatar
Alina Costache
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger