AcasăPoliticaPonta si Tariceanu, obsedati in continuare de USL

Ponta si Tariceanu, obsedati in continuare de USL

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu sunt bantuiti in continuare de stafia USL

Cum traditia PSD-ului este sa-si termine definitiv fostii lideri, Victor Ponta si-a gasit din timp refugiu in batatura lui Calin Popescu Tariceanu. Unde, printre cafelele baute impreuna, cei doi pun la cale resuscitarea unui USL mai mic, dar suficient de vioi cat sa faca zile negre PSD-ului condus de Liviu Dragnea.

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu sunt bantuiti in continuare de stafia USL

Dupa ultimele lor evolutii publice, Victor Ponta si Liviu Dragnea nu mai pot juca rolul amicilor la toarta, pentru toata lumea fiind acum clar ca fostul si actualul lider al PSD se detesta cu pasiune. Lucru deja confirmat de altfel, neoficial, de pesedisti din ambele tabere. ”Liviu vrea sa-l tina pe Victor doar de decor si sa-l scoata la rampa doar cand se lauda cu lucrurile bune facute de fosta guvernare” – sustin vocile din apropierea lui Ponta. ”Ne-a lasat cu c…. in balta si acum vrea sa fie tot el vedeta”, vine riposta din transeele ocupate de adeptii lui Dragnea. Tras linie si adunat, reiese ca PSD scartaie din toate incheieturile, impartit fiind intre cei doi. Situatie care ii convine de minune lui Victor Ponta – revenit intre timp la vechea sa obsesie ”USL traieste!”.

”Riscam sa rupem partidul!”

Amator de spiritism politic, Calin Popescu Tariceanu este gata si el sa contribuie la readucerea USL-ului din morti, motiv pentru care coace acum, impreuna cu Ponta, un alt proiect politic comun. Unul atractiv pentru multi pesedisti, despre care se spune ca ar fi gata sa plece dupa Ponta intr-un nou USL. Prinsi intre cele doua tabere beligerante, social-democratii ”neafiliati” privesc cu ingrijorare situatia. ”Riscam sa rupem partidul!”, si-au avertizat ei colegii pusi pe harta. Si tot ponderatii spun ca refacerea coalitiei PSD-UNPR-ALDE ar mai calma situatia: ”Trebuie sa limpezim lucrurile. E nevoie de o intalnire cu UNPR si ALDE, asteptam sa se intoarca si Tariceanu in tara, ca sa discutam. Se poate continua colaborarea dintre noi in Parlament, dar exista problemele care au aparut de la varf”. Desi nu exclud varianta, oamenii din apropierea lui Dragnea au avut grija sa le reaminteasca colegilor de ”pretentiile exagerate” ridicate de UNPR  pe vremea lui Ponta. ”Nu Dragnea le-a promis zeci de locuri eligibile uneperistilor si nu el si-a dat demisia din functia de premier”, reclama pesedistii apropiati de actualul lider, aruncand asupra lui Victor Ponta intreaga vina pentru situatia ingrata in care a ajuns PSD.

author avatar
Simona Badulescu
737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger