AcasăPoliticaPonta si Tariceanu, acuzati de viol

Ponta si Tariceanu, acuzati de viol

Vacanta de aproape o luna de zile pe care si-au acordat-o cu atata generozitate senatorii este considerata de liberali o adevarata lovitura de stat. Pusa-n scena de PSD si sustinuta in totalitate de Calin Popescu Tariceanu, dupa cum arata senatorul PNL Cristian Bodea.

Calin Popescu Tariceanu este perceput ca „o unealta a dictaturii pontiste”

Fara prea multe retineri, parlamentarul liberal ii acuza pe Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Ilie Sarbu ca au pus de „un viol la adresa democratiei”, in momentul in care au incuiat poarta Senatului. „De fapt, nu pentru a se implica in campanie vor cei de la PSD inchiderea Senatului trei saptamani, ci au nevoie de liniste din partea opozitiei. PSD doreste, de fapt, ca Victor Ponta sa nu fie bruiat in campanie. Motivul lor nu este campania, ci inchiderea Parlamentului pentru ca opozitia sa nu se poata manifesta.

Liberalii sustin ca Victor Ponta este autorul unei lovituri de stat

Nu este o vacanta parlamentara, ci o lovitura de stat, pentru ca PSD doreste sa opreasca o institutie fundamentala a statului”, a afirmat Cristian Bodea, care a profitat de tema pentru a lansa un atac dur la adresa fostului sau coleg de partid, Calin Popescu Tariceanu. „Pentru mine, Tariceanu este o mare dezamagire, pentru ca in fiecare zi da dovezi de iubire catre PSD, vrea sa arate ca este cel mai mare PSD-ist, mai PSD-ist decat vechii PSD-isti. Mananca covrigi cu Dragnea, se duce sa vada avioane cu Ponta, face declaratii in apararea doamnei Firea. (…) Daca domnul Tariceanu accepta acest teatru ieftin, ar fi bine sa-si dea demisia, pentru ca permite ca Senatul sa devina o unealta a dictaturii pontiste”, a conchis senatorul PNL.

Penelistul Marius Obreja, atac la buzunarele senatorilor

In aceeasi nota cu Cristian Bodea, un alt liberal, Marius Obreja, condamna gestul senatorilor PSD si le cere sa renunte la indemnizatie in perioada „concediului electorale”. „Eu personal am sa fac acest lucru, am si rugat consilierii mei sa urmarim cu foarte mare atentie acest lucru, intrucat chiar nu vreau ca intr-un viitor, nu stiu cand, sa fiu pus in situatia de a returna niste bani necuveniti”, a afirmat senatorul PNL, precizand ca le va cere colegilor sa-i urmeze exemplul. In context, Obreja a mai spus ca vacanta impusa de social-democrati este un subterfugiu prin care se incearca marginalizarea opozitiei.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
3.603 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger