AcasăPoliticaPonta si sotia sa, fotografiati alaturi de Barack si Michelle Obama!

Ponta si sotia sa, fotografiati alaturi de Barack si Michelle Obama!

Aflati peste Ocean, premierul Ponta si sotia sa au participat seara trecuta la receptia organizata de catre liderul de la Casa Alba. Cu aceasta ocazie, a fost facuta si o fotografie, in care seful Guvernului si Daciana Sarbu apar alaturi de Barack Obama si Prima Doamna a Americii.

Prezent in Statele Unite, unde participa la cea de-a 69 sesiune a Adunarii generale a Organizatiei Natiunilor Unite, reuniune ce are loc in aceste zile, seful Exectutivului a participat, miercuri seara, la o receptie oferita de catre presedintele american, la New York.

Cu aceasta ocazie, Ponta si sotia sa au facut o fotografie alaturi de cuplul prezidential american. „La Receptia oferita de Presedintele SUA! Si Barack Obama si eu am fost total eclipsati de doua doamne superbe!”, suna mesajul postat pe contul oficial de Facebook al premierului, pe care a fost urcata si poza respectiva. Ambele doamne au ales tinute negre, Daciana Sarbu optand pentru o rochie lunga, cu o croiala clasica, in timp ce Michelle Obama a purtat o creatie pana la genunchi, accesorizata cu o fundita discreta.

Tot miercuri, premierul Ponta a avut o intrevedere cu adjunctul Secretarului de State al SUA, Victoria Nuland, prilej cu care au fost abordate, se arata intr-un comunicat al Executivului, teme precum consolidarea Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, dar si o modalitate concreta de sprijin din partea tarii noastre pentru coalitia internationala impotriva gruparii autointitulate Statul Islamic.

Sursa foto: Facebook/Victor Ponta

 

972 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger