AcasăPoliticaPonta si Gorghiu, intepaturi pe net, pe tema motiunii de cenzura

Ponta si Gorghiu, intepaturi pe net, pe tema motiunii de cenzura

Daca tot au la dispozitie mijloacele moderne de comunicare, ce fac uitata distanta de mii de kilometri dintre cei doi intelocutori, liderul PSD si copresedintele PNL, Alina Gorghiu, au ales sa faca un schimb de replici Bucuresti-Tokyo, via Facebook.

Startul la „intepaturile” pe tema anuntatei motiuni a formatiunii de opozitie l-a dat premierul, care a scris un mesaj pe pagina sa oficiala, reactie la un articol aparut, miercuri, in presa, pornind de la ideea ca, pana vineri, data la care liberalii au anuntat ca au in plan sa depuna o motiune de cenzura viand Executivul, in chestiuni privind dreptul la vot, Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, formatiunea initiatoare a demersului menit sa sanctioneze actualul Executiv, se afla in capitala Japoniei.

Primul-ministru lasa sa se inteleaga ca nu are emotii in privinta motiunii, dimpotriva, ca vrea ca subiectul sa se incheie cat mai repede.  „Fie si de la Tokyo – imi doresc sa depuna motiunea de cenzura PDL-PNL, sa trecem de ea si sa ne vedem de lucruri serioase (nici macar semnatarii motiunii nu par sa o ia in serios ci o fac doar ca sa arate ca fac ceva)!”, a scris Ponta, pe reteaua de socializare amintita, in timp ce raspunsul Alinei Gorghiu nu s-a lasat prea mult asteptat.

„Fara Victor Ponta nu cresc nici florile in ghiveci”

Copresedintele marelui PNL subliniaza faptul ca partidul are doi lideri, drept urmare, desi ea se va afla, pana vineri, la Adunarea Parlamentare a NATO, desfasurata la Tokyo, motiunea pregatita si anuntata de catre liberali isi va urma cursul. „Liderii PSD sunt ingrijorati ca din acest motiv nu vor mai avea parte de binemeritata motiune de cenzura. (…) Stiu ca la PSD exista un cult al personalitatii pentru liderul suprem si ca fara Victor Ponta nu cresc nici florile in ghiveci, la sediul de partid. Noi, liberalii, putem respira si in lipsa unui copresedinte al partidului”, noteaza, cu vadita tenta ironica, deputatul liberal, pe contul sau de Facebook.

Gorghiu isi incheie mesajul dand asigurari ca motiunea PNL va fi depusa vineri, 5 iunie.

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger