AcasăPoliticaPonta scoate PSD-ul de la guvernare cu mana lui Oprea

Ponta scoate PSD-ul de la guvernare cu mana lui Oprea

Gabriel Oprea este polita de asigurare a lui Victor Ponta. O spune fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu care „miroase” un blat intre cei doi lideri politici.

Victor Ponta si Gabriel Oprea (foto), banuiti ca vor sa le faca vant pesedistilor de la guvernare

Ca sa mai salveze ce se mai poate salva din PSD, Victor Ponta si-a propus sa scoata partidul de la guvernare,  este de parere Lazaroiu.  Constienta ca nu are nicio sansa sa isi „evacueze” colegii din Palatul Victoria , premierul a apelat la tovarasul sau Gabriel Oprea, mai sustine fostul consilier prezidential. Acesta a mers si mai departe, prezentand scenariul detaliat pe pagina de socializare.  „Sa presupunem ca Viorel, dandu-si seama ca e groasa, se gandeste sa salveze partidul. Ce face? Le spune: hai sa mergem in opozitie ca ne e mai bine acolo, macar scoatem un scor bun la parlamentare si ne pregatim pentru prezidentialele din 2019”, noteaza Lazaroiu pe Facebook, aratand insa ca planul premierului, chiar daca pare realist, este foarte greu de pus in aplicare.  „ E ca si cum i-ai zice lui Grivei sa iasa putin din macelarie sa nu i se aplece. Nu te aude. Si-atunci o face mai pe ocolite. Sper ca azi nu mai are nimeni vreo indoiala ca Oprea si Ponta joaca pe aceeasi mana.

Victor Ponta

Sa zicem ca Ponta il pune pe Oprea interimar, iar misiunea lui in cele 28 de zile este sa scoata PSD de la guvernare. Asta se poate face in cateva zile, fara probleme. Intre timp Ponta demisioneaza si Klaus numeste un alt premier pe majoritatea PNL-UNPR-UDMR. Asta se cheama sa faci bine cu forta alor tai”, mai completeaza Sebastian Lazaroiu. Coincidenta sau nu, social-democratii au si ei o banuiala ca, din Turcia, liderul lor le-a pregatit ceva. Potrivit unor surse din partid, pesedistii incearca sa se obisnuiasca deja cu ideea ca vor pierde in curand guvernarea. „Suntem constienti ca s-ar putea sa ne trezim cu bagajul la usa, cum se zice.  Totul este sa nu plecam ca niste perdanti, sa plecam in anumite conditii, sa ne asiguram o iesire onorabila”, a precizat un parlamentar social-democrat.

[poll id=”1030″]

author avatar
National
1.689 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger