AcasăPoliticaPonta, sageti catre Grindeanu: e si o limita a compromisurilor

Ponta, sageti catre Grindeanu: e si o limita a compromisurilor

Fostul premier se gandeste cum sa-i atate pe pesedisti contra lui Dragnea

In preambulul anuntului despre proiectul politic pe care il pregateste, pe care a declarat, vineri, de pe holurile Parlamentului, ca il va face „in cateva zile”, Victor Ponta a lansat cateva sageti inspre fostul premier Grindeanu.

Despre care a spus ca „nu s-a pus niciodata problema sa faca parte din proiect” si ca, mai nou, Grindeanu se indreapta catre diplomatie – aluzie la zvonurile ca ar putea ajunge ambasador. „Fiecare face ce doreste in viata sa, eu mi-am ales drumul si sunt foarte multumit ca fac ceva de care nu mi-e rusine (…) e si o limita a compromisurilor, eu cu dl Dragnea n-am ce compromisuri sa fac si n-are nicio functie cu care sa ma cumpere”, a tinut sa sublinieze Ponta, in prima zi in care s-a reluat activitatea alesilor neamului, dupa vacanta parlamentara.

241 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ia uite l si pe tradatorul de serviciu!! Acum a venit rindul naivului Grindeanu sa fie criticat! Zau asa, cine cu mntea intreaga l ar mai vota pe aalbanezul tradator??! Dupa ce l a indemnat la revolta si tradare pe naivul grindeanu dar nu ia iesit pasa, acum se leapada de el… Hi! Hi! Va aduceti aminte cum in timpul faimosului Guvern format din 3 persone (Ponta, Grindeanu, si ala care nu imi aduc aminte numele) Imediat a reaparut si agentul CIA maior in presa? Educindu ne ca este bine sa aven SRI ul si in dormtoare? deja se si vedea facind impreuna un Guvern si reinstalinfd BInomul Tradatorilor de tara !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger