AcasăPoliticaPonta, replica dura. Frunzaverde, mesaj iresponsabil. "Avem bani!"

Ponta, replica dura. Frunzaverde, mesaj iresponsabil. „Avem bani!”

Ponta considera ca mesajele lansate de catre presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, sunt „iresponsabile” si spune ca sunt bani de salarii si de pensii. Premierul a avertizat ca s-ar putea sa se ajunga sa fie taiate fonduri de la Consiliul Judetean Cares Severin.

„Primul-ministru, ministrul de Finante, ministrul Bugetului, guvernatorul Bancii Nationale, FMI, Banca Mondiala nu reprezentam nimic in fata presei daca iese un domn, dimineata, seara, nu stiu pe unde pe la Resita, si isi da cu parerea. Avem banii de pensii, avem banii de salarii.  Poate nu mai avem bani la Consiliul Judetean Caras-Severin, poate-i taiem de colo, ca sefii vor sa fie la televizor, dar in restul tarii ii avem. Mesajele de acest gen sunt mesaje iresponsabile si de cate ori aveti o nelamurire sa apelati la cei responsabili”, a declarat premierul, miercuri, in sedinta de Guvern.

Precizarile sefului Executivului vin la doar cateva ore dupa ce Frunzaverde spunea ca bugetul national este sub limita si ca ar exista riscul sa nu poata fi platita urmatoarea transa catre FMI si ca ar putea aparea probleme cu plata salariilor si a pensiilor.

author avatar
eNational
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger