AcasăPoliticaPonta reactioneaza: Singura problema a tarii e obsesia unui procuror total neprofesionist

Ponta reactioneaza: Singura problema a tarii e obsesia unui procuror total neprofesionist

Un prim comentariu in privinta anuntului DNA in privinta trimiterii in judecata a actualului premier, pentru fapte pe care procurorii anticoruptie i le imputa din perioada in care era avocat, in „dosarul Rovinari-Turceni”,  acelasi in care este cercetat si fostul ministru Dan Sova, a venit din partea lui Victor Ponta in urma cu scurt timp, mai precis la aproape cinci ore de cand s-a aflat despre decizia Directiei Nationale Anticoruptie.

De remarcat este, insa, faptul ca aceasta prima reactie a venit prin intermediul contului de Facebook al premierului, insa nu ca un mesaj de sine statator, ci integrat intr-o postare dedicata unei vesti venite din partea Fondului Monetar International, o informatie pozitiva despre economia autohtona si care, sustine premierul, a ajuns sa fie umbrita de o „obsesie” a unui procuror.

Mai mult, Victor Ponta vorbeste, in acelasi context, si despre fapte inventate si imaginate, fara, insa, sa spuna clar ca face referire la cazul sau. „In trei ani Romania va depasi economic mai multe tari europene – spune FMI! (…) iar singura problema a tarii este obsesia unui procuror total neprofesionist in a se afirma in cariera inventand si imaginand fapte si situatii neadevarate din urma cu 10 ani)!”, rezuma premierul intreaga situatie.

Precizarile lui Victor Ponta vin in contextul in care DNA a anuntat, joi, trimiterea in judecata a actualului premier, acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor, in „dosarul Rovinari-Turceni”. In aceeasi cauza a fost deferit justitiei si fostul ministru Dan Sova.

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger