AcasăPoliticaPonta, reactie dupa promulgarea legii care majoreaza alocatiile

Ponta, reactie dupa promulgarea legii care majoreaza alocatiile

Premierul nu a trecut cu vederea momentul prin care, in chiar prima zi a lunii si a saptamanii in curs, care, nu intamplator, coincide cu Ziua Copilului, a fost promulgata legea privind marirea alocatiilor destat pentru cei mici.

La cateva ore de la anuntul facut de catre reprezentantii Administratiei Prezidentiale, care au informat ca seful statului a semnat decretul de promulgare a „Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 65/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative”, in urma caruia alocatiile se dubleaza, oficial, ajungand de la 42 de lei, la 84 de lei, premierul a reactionat.

Prin intermediul conturilor sale de pe principalele retele de socializare- Twitter si Facebook- seful Guvernului a postat un mesaj, prin care aminteste, totodata, si despre faptul ca, de la 1 iunie, a scazut TVA-ul, la 9%, pentru alimente, bauturi nealcoolice si serviciile de alimentatie publica. „Salut promulgarea legii care dubleaza alocatiile. Avem fonduri pentru a incepe plata lor! Azi – zi importanta: ‪TVA‬ redus si ‪alocatii‬ duble!”, suna mesajul transmis de Victor Ponta, luni dupa-amiaza.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger