AcasăPoliticaPonta, pus pe glume dupa meciul din Supercupa Europei: "O sa imi...

Ponta, pus pe glume dupa meciul din Supercupa Europei: „O sa imi ceara Dna. Gorghiu demisia!”

Invitat de catre seful Executivului georgian, premierul Ponta s-a aflat, seara trecuta, in tribunele stadionului din Tbilisi, de unde a urmarit un meci de zile mari, la finele caruia Barcelona a castigat Supercupa Europei.

Odata incheiata partida indelung comentata de microbistii din romania, dar nu numai, Ponta a postat, miercuri, un mesaj pe contul sau de Facebook, ca reactie la o stire aparuta pe un site autohton de stiri, care remarca faptul ca starul Barcelonei l-ar cam fi ignorat pe premierul roman, in momentul in care a salutat oficialitatile prezente in tribuna stadionului pe care s-a desfasurat meciul.

Ponta n-a negat momentul cu pricina, dar nici nu a putut rata ocazia de a face un comentariu – intr-o nota usor ironica- pornind de la aceasta remarca. Tinta comentariului a fost unul dintre copresedintii PNL-ului. „Recunosc! Messi m-a ignorat! 🙂 O sa imi ceara Dna. Gorghiu demisia!”, a reactionat, vizibil pus pe sotii, premierul Ponta.

Asadar, Victor Ponta a urmarit, live, chiar din capitala Georgiei, meciul spectaculos din Supercupa Europei, castigat de Barcelona, cu 5-4, in fata jucatorilor de la FC Sevilla, la capatul unei partide decise in prelungiri.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger