AcasăPoliticaPonta pune capat zvonurilor aparute in ultimele ore: UDMR va fi in...

Ponta pune capat zvonurilor aparute in ultimele ore: UDMR va fi in guvern!

In ciuda informatiilor vehiculate, in ultimele ore, pe surse, conform carora UDMR ar urma sa aiba doar functii in teritoriu, si nu portofolii ministeriale, premierul sustine ca Uniunea va avea ministri in Cabinetul Ponta 3.

Dupa ce discutiile dintre UDMR si premier, pe marginea viitoarei structuri a Guernului, ce ar fi trebuit sa aiba loc duminica seara, au fost amanate pentru prima zi a saptamanii viitoare, Victor Ponta a precizat, pentru Romania TV, ca reprezentantii Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania vor intra la guvernare si vor avea functii in urmatoarea formula guvernamentala.

Seful Executivului a anuntat ca intentioneaza ca marti sa prezinte, la Parlament, noua structura a Executivului pe care il va conduce, pastrand programul guvernamental propus si asumat de USL.

Uniunea Social Liberala s-a rupt marti, cand liberalii, prin vocea liderului Crin Antonescu, au anuntat, la capatul Delegatiei Permanente a PNL, ca isi retrag ministrii din Cabinetul Ponta, si ca trec in opozitie.

402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger