AcasăPoliticaPonta, primele concluzii dupa intrevederea cu presedintele Iohannis

Ponta, primele concluzii dupa intrevederea cu presedintele Iohannis

O prima reactie cu privire la cea dintai intalnire dintre primul-ministru si noul lider de la Cotroceni, intrevedere ce a avut loc luni la pranz, a venit din partea sefului Guvernului.

In cateva cuvinte, tot prin intermediul unei retele de socializare, insa folosind, de aceasta data, contul oficial de Twitter, Victor Ponta a creionat concluziile unei prime intrevederi dintre liderul de la Cotroceni, respectiv de la Palatul Victoria.

Iar, din ceea ce noteaza seful Guvernului, impresia despre intrevederea de la sediul Presedintiei este una cat se poate de buna. „Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis – extrem de utila, serioasa si eficienta. lucrurile intra pe fagasul normal„, suna concluzia lui Ponta, dupa intrevederea de circa o ora avuta cu noul presedinte, Klaus Iohannis, la o zi de la instalarea sa in fruntea statului.

Cei doi inalti oficiali s-au intalnit, luni, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta, printre altele, despre prioritatile guvernarii. Consultarile au inceput la ora 12.

author avatar
Cristina Stefan
469 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger