AcasăPoliticaPonta, presedinte prin televot

Ponta, presedinte prin televot

Povestea candidaturii lui Victor Ponta, care a inceput la Orastie, printre tancuri si tunuri, va fi oficializata intr-un loc mult mai cochet. La Hotelul Mercur, considerat cel mai tare SPA din Alba Iulia.

Hotelul Mercur, cel mai renumit SPA din Alba Iulia, destinatia de congres a pesedistilor

Ca sa dea semnalul ca nimic nu-i sta in cale, Victor Ponta face congres in judetul Alba, un adevarat fief al partidelor de dreapta. O reuniune cum nu s-a mai pomenit in politica romaneasca, la care urmeaza sa participe 30.000 de membri de partid. Nu in viu, ci prin intermediul tehnicii moderne. Alpaudaci vor fi cel mult 800, alesi pe spranceana, ministri, vicepresedinti etc, organizatiile fiind conectate la eveniment printr-un sistem de videoconferinta.

Victor Ponta, „uns” prezidentiabil in sistem Eurovision

Mai exact, mesajul lui Victor Ponta va fi transmis de la SPA-ul din Alba Iulia si proiectat pe ecrane instalate in fiecare filiala. Odata inchiata interventia liderului PSD,  in cadrul congresului va fi citita Rezolutia prin care acesta devine si candidatul partidului la prezidentiale. Prestatia lui Victor Ponta va fi „jurizata” de 30.000 de social-democrati care vor vota rezolutia cu pricina. Interesant este ca rezultatele vor fi anuntate utilizandu-se sistemul de tip Eurovision. Lansarea oficiala a candidatului PSD va fi organizata pe National Arena, pe 20 septembrie, zi in care Victor Ponta va implini 42 de ani.

 

author avatar
Adelina Ionicel
1.129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger