AcasăPoliticaPonta poate candida la prezidentiale. CCR a respins sesizarea lui Funar

Ponta poate candida la prezidentiale. CCR a respins sesizarea lui Funar

Magistratii Curtii Constitutionale au respins, in sedinta de vineri, sesizarea depusa de catre Gheorghe Funar, care il viza pe premierul Ponta.

Demersul depus de Funar la adresa actualului premier a fost respins, anunta realitatea.net. Ca urmare a deciziei luate, cu majoritate de voturi, in sedinta incheiata in urma cu scurt timp de catre CCR, Ponta poate candida la prezidentiale de luna viitoare.

Funar il acuza pe seful Guvernului, prezidentiabilul PSD, ca ar fi incalcat Legea Suprema, in chestiunea „ofiterului acoperit”, ca urmare a cerut ca forul sa analizeze daca premierul are sau nu dreptul sa ramana in cursa pentru Cotroceni. In aceste conditii, Curtea Constitutionala a analizat sesizarea in sedinta de vineri.

Recent, seful statului l-a acuzat pe premier ca ar fi fost, intre 1997 si 2001, ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe, afirmatii pe care Ponta le-a catalogat drept „minciuni”.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger