AcasăPoliticaPonta pleaca in Statele Unite. Premierul a dezvaluit cu cine se va...

Ponta pleaca in Statele Unite. Premierul a dezvaluit cu cine se va intalni pe durata vizitei sale dincolo de Ocean!

Seful Guvernului va pleca in curand in Statele Unite, unde va sta cateva zile. In decursul vizitei sale pe taram american, Victor Ponta va avea o serie de intrevederi cu reprezentanti locali ai mediului de afaceri.

Totodata, primul-ministru a anuntat, marti, la inceputul sedintei Executivului, ca, in perioada in care se va afla in SUA, se va intalni si cu secretarul de stat al Comertului.

O sa merg la Washington pentru a avea intalniri si cu secretarul de stat al Comertului si cu alti reprezentanti ai mediului de afaceri pe dimensiunea economica a Parteneriatului Strategic Romania – Statele Unite. Si o spun de fiecare data: la relatii excelente politice si militare trebuie sa avem relatii si mai bune economice. Sa continuam sa inlaturam bariere birocratice si administrative”, a detaliat premierul.

Fara sa spuna exact perioada in care se va afla in vizita in Statele Unite, Victor Ponta a concluzionat in legatura subiectul deplasarii sale dincolo de Ocean: „Vreau sa demonstram ca ‪Romania este o tara in care merita sa investesti”.

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger