AcasăPoliticaPonta: "Nu voi vota maine noul Guvern". Cum isi motiveaza fostul premier...

Ponta: „Nu voi vota maine noul Guvern”. Cum isi motiveaza fostul premier decizia!

Desi s-a aflat, luni, la Parlament, Victor Ponta nu a luat parte la prezentarea bilantului guvernarii al carei premier a fost, pana pe 4 noiembrie cand si-a depus demisia. A explicat si de ce: nu a fost invitat.

La fel cum nu a fost prezent nici la sedinta conducerii social-democrate, de duminica, la care a fost prezent si premierul desemnat, Dacian Ciolos, dintr0un motiv similar. „Nu am fost invitat la PSD ieri si nu o sa comentez nimic din ce au facut”, s-a rezumat sa precizeze Ponta, intr-un mesaj pe Facebook.

Si tot din respectiva postare de luni reiese si faptul ca marti, la sedinta comuna de plen la care va fi supusa la vot structura noului Executiv, Ponta se va abtine de la vot. De altfel, fostul sef de la Palatul Victoria si-a si motivat decizia: „Nu voi vota maine noul Guvern. Nu cred ca au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Ciolos este in regula…”.

Deunazi, la finele sedintei Comitetului Executiv National al PSD, la care a fost prezent, pentru o perioada, si premierul desemnat, care a cerut sprijinul politic al pesedistilor pentur Cabinetul sau, respectiv pentru votul dat ministrilor propusi, dar si programului de guvernare, Dragnea a anuntat ca PSD va sustine Executivul, la votul de investitura.

author avatar
Cristina Stefan
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger