AcasăPoliticaPonta nu se baga in aventuri politice cu Ghita

Ponta nu se baga in aventuri politice cu Ghita

Nici traumele pe care i le-a provocat presedintele Traian Basescu cu iesirile sale de la ora 18.30 si nici dezamagirea pe care o resimte dupa alegeri nu i-au anesteziat lui Victor Ponta instinctul politic. Prieten la catarama cu Sebastian Ghita, premierul sustine ca nu-l va urma pe acesta intr-un nou partid.

Sebastian Ghita vrea sa-l atraga pe premier intr-un nou partid

Daca ar fi dupa Ponta, maine ar pleca in Dubai cu Sebi Ghita. Cand  vine  insa vorba de aventuri politice, premierul nu se inghesuie. Deh, distractia e distractie, dar infiintarea unui nou partid de stanga sub bagheta lui Ghita suna a sinucidere curata chiar si pentru Victor Ponta. Prin urmare, premierului nu i-a ramas decat sa-i ureze mult succes prietenului sau si sa se delimiteze de planurile acestuia. „E proiectul lui (al lui Sebastian Ghita – n.r). Eu am fost intotdeauna numai in PSD si aici voi face politica”, a afirmat Ponta. In context, acesta a aratat ca nu aparitia unui nou partid, fie el si a lui Sebastian Ghita, este marea problema a PSD-ului, ci mentalitatea social-democratilor.

Victor Ponta nu se da dus din PSD

„Imi este teama de un singur lucru: ca nu o sa intelegem ce asteapta alegatorii de la noi. (…) Daca intelegem acest lucru si daca intelegem ca in 2016 batalia noastra politica este pentru cine guverneaza mai bine – noi sau domnul Blaga, domnul Orban, domnul Atanasiu – cred ca vom castiga si in 2016”,  a mai afirmat Victor Ponta. In vreme ce premierul  a incercat sa inchida subiectul cu eleganta, pesedistii l-au luat din nou la tinta pe Ghita, acuzandu-l ca-i face rau intentionat lui Ponta. „Este o mojicie sa sugerezi ca faci un partid pentru Victor Ponta, cand stii ca vei genera tensiuni in PSD”, a  comentat un parlamentar social- democrat.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger