AcasăPoliticaPonta nu-l slabeste pe noul ministru al Educatiei

Ponta nu-l slabeste pe noul ministru al Educatiei

Cu doar cateva ore inainte ca rectorul Universitatii Bucuresti, cel despre care se stie ca – prin prisma functiei ocupate- a cerut Ministerului Educatiei ca fostului premier sa ii fie retras titul de doctor in drept, pe fondul acuzatiilor ca ar fi plagiat, Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Dumitru.

Incepand prin a face trimitere la ipoteza ca actualul cadru universitar ar fi fost instructor de pionieri, inainte de Revolutie, Ponta trage o serie de concluzii in privinta noului rol pe care Mircea Dumitru il va avea in cadrul Cabinetului Ciolos. „Perfect – trebuie sa aflam cine se ocupa de Educatie in zilele noastre – in Decembrie 1989 cand oamenii au iesit in strada sa ceara caderea sistemului comunist Dl. Mircea Dumitru (noul ministru al Educatiei) era instructor de pionieri la Casa Pionierilor din Buftea! Si dupa 26 de ani (si traduceri de carti dintr-o limba germana pe care NU O CUNOASTE) fostul instructor de pionieri a primit o noua sarcina – instructor in Guvernul de tehnocrati!”, noteaza Ponta pe Facebook, facand trimitere la un link din presa centrala.

Mesajul sau de joi continua, practic, tonul afisat intr-o prima faza dupa ce s-a aflat numele celui propus de primul-ministru pentru a-l inlocui pe Adrian Curaj de la sefia Ministerului Educatiei. „Iata inca un „tehnocrat” de mare valoare care sa se ocupe de Educatia din Romania – un demn exemplu pentru profesorii nostri pe care tot ii cearta Guvernul „Ciolos”!”, nota, deunazi, fostul sef de la Palatul Victoria pe aceeasi retea de socializare.

Trebuie spus ca atat Mircea Dumitru, cat si ceilalti viitori ministri vor depune juramantul in aceasta dupa-amiaza, la Cotroceni, ceremonia urmand sa inceapa la ora 17.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger