AcasăPoliticaPonta: Nu este adevarat ca l-am rugat pe Basescu sa-mi fie nas

Ponta: Nu este adevarat ca l-am rugat pe Basescu sa-mi fie nas

Premierul Victor Ponta a negat ca l-ar fi rugat pe presedintele Traian Basescu sa-i fie nas, subliniind ca nu se simte amenintat de declaratiile sefului statului.

Victor Ponta a fost intrebat, vineri, la Bistrita, daca este adevarat ca l-a rugat pe presedintele Traian Basescu sa-i fie nas, asa cum a afirmat seful statului intr-o emisiune difuzata joi seara, iar premierul a negat.

“Bineinteles ca nu este adevarat, dar nu asta e ideea. Ideea este urmatoarea: azi e Ziua Europei, e si Ziua Independentei, in care vechiul Regat a reusit sa-si proclame independenta si dupa aceea, pasul urmator a fost unirea cu Transilvania si maine e si Ziua Regelui. In acest context, cred ca toti romanii asteapta, isi doresc si merita ceva mai bun decat ce au vazut in ultimele seri, asa incat eu cred ca imi fac datoria.

Ieri am reusit sa vizitez si sa incurajez companii mondiale care creeaza locuri de munca in Romania, crestere economica si bunastare. Astazi vreau sa vorbim foarte mult despre sanatate pentru ca, intr-adevar, nu putem spune ca suntem europeni daca avem spitale ca in Evul Mediu si medici platiti mult prea putin si o sa fiti extrem de uimiti, dar eu, fiind convins ca romanii merita mai mult decat au vazut in serile trecute, eu despre asta o sa vorbesc si pentru asta o sa-mi consum energia in perioada imediat urmatoare”, a spus Victor Ponta.

Intrebat despre dosarul Panait de care a amintit Traian Basescu, Ponta a raspuns: “Cred ca toti romanii vor aprecia foarte mult ca, in loc sa raspund la asemenea lucruri, sa imi vad de treaba, de spitale, de scoli, de societati comerciale, de drumuri, de sprijinit constructia de biserici. Eu cred ca acestea sunt lucrurile pe care le asteapta toata lumea de la mine si cu atat mai tare se va vedea discrepanta fata de ce fac altii fara sa pronunt nume”, a declarat premierul.

Foto: stiripesurse.ro

author avatar
Alina Costache
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger