AcasăPoliticaPonta: Nu am incredere in Basescu si nici el in mine

Ponta: Nu am incredere in Basescu si nici el in mine

Ponta a afirmat ca nu are incredere in seful statului si spune ca nici Basescu nu crede sa aiba incredere in el, seful Executivului.

Premierul a reiterat ideea ca trebuie sa se inteleaga, institutional, cu seful statului. „Domnul Basescu este obligat din functia de presedinte sa colaboreze institutional cu mine, iar au sunt obligat, din functia de prim-ministru, sa colaborez cu el. (…) Nici dl Basescu nu putea sa numeasca procurori fara decizia mea, nici eu fara decizia lui”, a precizat, sambata seara, la Antena3.

Ponta a spus ca nu il considera pe Basescu un partener, nominalizandu-i in randul partenerilor interni, pe Antonescu si Daniel Constantin. „Nu, nici nu este (partener-n.r). Pana la anul Basescu este presedintele Romaniei si sunt multe momente institutionale in care, chiar si daca am vrea, nu putem sa ne evitam. (…) Ce sa facem? Sa fugim din camera, sa ne jucam de-a hotii si vardistii? Nu am o relatie personala cu Traian Basescu si probabil ca nu voi avea niciodata, am obligatii pentru toti cei 20 de milioane de romani. (…) Nu am incredere in continuare in Traian Basescu, si cred ca nici domnia sa nu are incredere in mine. E un sentiment reciproc„, a mai spus Victor Ponta.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger