AcasăPoliticaPonta, noi precizari in privinta nominalizarii unui alt ministru al Dezvoltarii

Ponta, noi precizari in privinta nominalizarii unui alt ministru al Dezvoltarii

Ca si in cazul ultimelor dati in care s-au facut schimbari in structura guvernamentala, odata cu instalarea la Cotroceni am lui Klaus Iohannis, primul-ministru le-a spus jurnalistilor, luni la amiaza, ca nu vrea sa dea un nume, inainte de a vorbi cu seful statului.

Rezumandu-se sa mentioneze ca, de indata ce va discuta cu liderul de la Cotroceni in privinta variantei de sef al Ministerului Dezvoltarii, va anunta numele succesorului lui Liviu Dragnea, Victor Ponta a subliniat, totusi, ca, inainte de a face o nominalizare va verifica atent anumite aspecte, pentru a nu avea surprize.

„Ma vad cu presedintele pentru a face o noua propunere pentru functia de ministru al Dezvoltarii. Toate persoanele pe care le propun vreau sa le verific si cu institutiile de specialitate, ca sa nu fie niciun fel de probleme”, a anuntat Ponta.

Ca urmare, fara sa ofere vreun nume cu privire la succesorul social-democratului Dragnea in fruntea Ministerului Dezvoltarii, primul-ministru a oferit urmatorul ranspuns in clipa in acre a fost intrebat daca e dificil sa aleaga un nume de inlocuitor pentru fostul vicepremier. „Sunt prim-ministru de peste trei ani, nimic nu-i foarte greu, nimic nu-i foarte usor, daca o faci serios”.

Va amintim faptul ca Liviu Dragnea a anuntat, vineri, dupa ce s-a aflat ca a fost condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare, in „Dosarul referendumul”, ca renunta la fotoliul de ministru din cabinetul Ponta 4.

author avatar
Cristina Stefan
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger