AcasăPoliticaPONTA: Nivelul de conflict la care s-a ajuns in ultimele doua-trei zile...

PONTA: Nivelul de conflict la care s-a ajuns in ultimele doua-trei zile inacceptabil

Mai tolerant ca oricand si sustinand ca nu e vorba doar de o situatie pe care si-o doreste pentru ca e Saptamana Mare, ci pentru ca acest conflict din ultimele zile a atins cote alarmante, seful Guvernului sustine ca nu va mai „turna gaz pe foc” in ceea ce proveste cazul Nana si conflictul cu presedintele.

Rezumandu-se sa spuna ca justitia va face dreptate, Victor Ponta a afirmat ca va cauta sa stinga orice eventual conflict, in asa fel incat situatia sa nu se inflameze si mai mult. „Sunt absolut convins ca justitia se va pronunta si va face dreptate si sunt, de asemenea, convins ca nivelul de conflict la care s-a ajuns in ultimele doua-trei zile este inacceptabil. Eu cel putin, ca sa spun asa, nu doar ca nu mai pun gaz pe foc, ci dimpotriva incerc sa pun cat mai multa apa. Ce va face presedintele cu canistra dupa dansul, este deja o problema care il priveste, dar eu nu voi raspunde la asa ceva”, a declarat Ponta, mentionand ca nu e o situatie valabila doar in saptamana dinaintea Pastelui.

Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care senatoarea social-democrata Gabriela Firea – membru in comisia parlamentara care ancheteaza achizitia terenului de la Nana-judetul Calarasi, de catre Ioana Basescu – a depus plangere penala impotriva presedintelui, pe care il acuza de amenintare.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger