AcasăPoliticaPonta: N-am vorbit deocamdata cu Tariceanu, dar evident ca o sa vorbim

Ponta: N-am vorbit deocamdata cu Tariceanu, dar evident ca o sa vorbim

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca nu a apucat sa il felicite pe Calin Popescu Tariceanu pentru reinscrierea sa in PNL, dar a afirmat ca presedintele Senatului este un partener pe care il apreciaza si care a colaborat la programul economic „de succes” al USL.

„N-am apucat sa vorbesc, dar o sa vorbim cu siguranta, e presedintele Senatului, e un om cu care am lucrat impreuna la programul economic al USL, un program de succes, dovada ca avem cea mai mare crestere economica din Europa si acel program, am spus-o intotdeauna, nu este doar al PSD-ului. Am lucrat cu Calin Popescu Tariceanu, cu Daniel Chitoiu, cu Radu Rusanu, cu Ovidiu Silaghi, cu oameni care stiu economie. Si uite ca am avut succes. Si in calitatea sa de presedinte al Senatului, si in cea de partener la formarea USL evident ca vorbesc si apreciez acest lucru”, a precizat Ponta, citat de romaniatv.net.

Filiala PNL Satu Mare a aprobat joi reinscrierea presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in partid, la invitatia presedintelui filialei municipale Satu Mare a PNL, Adrian Stef. Acesta nu a obtinut, insa, aprobarea presedintelui interimar al organizatiei judetene, Virgil Enatescu.

 

author avatar
Alina Costache
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger