AcasăPoliticaPonta, mesaj dupa a doua seara de proteste din Capitala si alte...

Ponta, mesaj dupa a doua seara de proteste din Capitala si alte mari orase

Premierul demisionar a transmis un mesaj, la finele zilei de miercuri, in care zeci de mii de oameni – tineri, dar nu numai- au iesit in centrul Capitalei, dar si pe strazile din marile orase ale tarii.

La finele unei zile pline la nivel politic, odata ce a anuntat ca depune mandatul sau si al Guvernului pe care il conducea, pe fondul unei prime zile de proteste, generate de tragedia din clubul cuprins de flacari, drama in care au pierit 32 de oameni, si pe fondul unor noi manifestari ample de strada, desfasurate atat in Bucuresti, cat si in alte orase, proteste la care au participat si mai multi oameni fata de seara precedenta, Victor Ponta a ales sa posteze, tarziu in noapte, un mesaj pe contul sua de pe o cunoscuta retea de socializare.

(foto: Facebook/Ponta)

Este vorba despre o imagine, pe care fostul premier a urcat-o pe pagina sa oficiala de Facebook in jurul orei 01, si pe care este trecuta un mesaj cu subinteles. „Un om de succes este cel care reuseste sa contruiasca o fundatie solida din pietrele pe care altii le-au aruncat catre el”, un gand atribuit lui David Brinkley, un cunoscut jurnalist american.

Va reamintim ca, in cursul zilei trecute, dupa ce Ponta si-a anuntat demisia, aspect cerut de miile de oamnei iesiti, marti seara, in strada, si edilul sectorului 4, Cristina Popescu Piedone, a precizat ca a ales sa se retraga din fruntea primariei, ca urmare a tragediei din Clubul Colectiv.

719 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger