AcasăPoliticaPonta, mesaj adresat actualului sef al statului: "Asa e Domnu' Klaus"

Ponta, mesaj adresat actualului sef al statului: „Asa e Domnu’ Klaus”

Fostul premier a ales sa transmita, pe o retea de socializare, un scurt mesaj adresat actualului lider de la Cotroceni, pornind de la nemultumirea exprimate de aceasta din urma la adresa unor aspecte ce tin de activitatea actualului Cabinet, Guvern despre care, recent, sublinia ca nu se poate considera a fi „al sau”.

In conditiile in care, seara trecuta, la investirea noului ministru al Fondurilor Europene, Klaus Iohannis a readus in discutie aceasta chestiune, cu scopul de a face noi precizari cu tenta lamuritoare, Victor Ponta nu a pierdut ocazia sa faca, la randul sua, unele remarci. Din care nu lipsesc notele ironice, dar si referiri la cel putin doi dintre ministrii din actualul Executiv – cel al Agriculturii si cel al Sanatatii. „Asa e Domnu’ Klaus, aveti dreptate – ca eu i-am pus! D-aia e „Guvernul Meu”! Pai pentru acestia „a fost nevoie sa moara oameni”! Sau ati uitat Domnu’ Klaus?! Lasa ca sunt buni Achim, Achimas si ceilalti (cum ii cheama oricum nu stie nimeni). Experimente tragice pe spinarea romanilor, aia care nu au case in Florida!”, a notat fostul premier social-democrat pe Facebook.

Cat priveste pozitia exprimata seara trecuta de catre seful statului, nu putini au fost cei care au observat ca presedintele a tinut sa nege, practic, speculatiile facut in ultimele zeci de ore, pe marginea unei posibile tensiuni intre sefii celor doua Palate. „M-am referit acum câteva zile, când am fost la o manifestare foarte frumoasa la Timisoara, o manifestare de cercetare, cu cercetatori din tara si din strainatate, si am facut acolo o afirmatie care nu stiu daca a fost foarte bine inteleasa, cea cu „am ceva nemultumiri legate de Guvern””, a precizat presedintele, lamurind ca s-a referit tocmai la chestiunea fondurilor europene, mai exact la faptul ca „pe zona fondurilor europene lucrurile inca nu s-au miscat asa cum probabil ar fi trebuit”, la reglementarea salarizarea bugetarilor, precum si la situatia de la Opera. „Astfel de nemultumiri le am, le discut cu Prim-ministrul Ciolos si, dupa cum se vede, ele se rezolva. Nu exista nemultumiri care duc la vreun circ intre Palate sau la certuri intre Presedinte si Prim-ministru. Noi lucram impreuna si rezolvam problemele”, a tinut sa spuna Iohannis.

sursa foto: b1.ro

1.053 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger