AcasăPoliticaPonta: Ma gandesc la un ministru de Finante cel putin la fel...

Ponta: Ma gandesc la un ministru de Finante cel putin la fel de bun cum a fost Valcov

Aflat in postura de a avea un ministru demisionar la Finante, care va parasi cabinetul odata ce noul Cod Fiscal va fi trimis spre aprobare Parlamentului, Victor Ponta cauta un succesor al lui Darius Valcov.

Pe care si-l doreste a fi „cel putin la fel de bun” ca social-democratul care l-a anuntat, duminica, faptul ca paraseste functia, odata ce a ajuns sa fie cercetat de catre procurorii DNA, pentru a nu afecta imaginea Executivului.

De altfel, Ponta a mai mentionat, luni la pranz, intr-o conferinta de presa, in cadrul careia a anuntat ca faptul ca noul Cod Fiscal va fi finalizat in curand, urmand sa ajunga in senat cel tariu pe 25 martie, faptul ca odata ce va avea o propunere clara in legatura cu un nou sef al Finatelor, va face public numele acestuia doar dupa ce anterior va discuta despre acest aspect cu seful statului, dar si cu ai sai colegi de partid.

„In zilele urmatoarea voi discuta cu posibilii ministri- vad cine vrea dintre cei carora le propun- si-l voi informa pe presedinte si dupa aceea va voi informa si pe dumneavoastra”, a explicat seful Guvernului.

Intrebat ce variante are in vedere pentru fotoliul de sef al Finantelor, Ponta a punctat, laudand, o data in plus, activitatea  lui Valcov la ministerul amintit: „Ma gandesc la un ministru de Finante cel putin la fel de bun cum a fost Darius Valcov, care, in aprecierea mea ca prim-ministru si-n aprecierea tuturor celor care nu sunt orbiti de patima politica a fost si e un ministru foarte bun”, a concluzionat premierul Victor Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger