AcasăPoliticaPonta: Ma deranjeaza ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal

Ponta: Ma deranjeaza ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal

Prin intermediul unui mesaj postat pe Internet, seful Guvernului face o serie de remarci cu tenta critica, intr-o nota ironica, la adresa respingerii noului Cod Fiscal si retrimiterii sale, de catre presedinte, in Parlament, spre reexaminare.

Pornind, in mesajul sau de pe Facebook, de la o remarca prilejuita de recenta promulgare „rapida”, de catre seful statului, atat a Legii privind pensiile speciale pentru militari, cat si a celor privind diplomatii, personalul navigant si grefierii”, pe care le-a catalogat drept „promisiuni corecte ale ‪‎USL‬ fata de cei nedreptatiti de Guvernarea Basescu / Boc / Predoiu, Victor Ponta a tinut sa atraga atentia sefului statului, dar nu numai, asupra faptului ca si aceste proiecte nu ar fi fost privite cu ochi buni de catre expertii internationali in materie de finante. „Dar sper ca Dl. Iohannis sa stie ca si aceste legi au fost contestate de FMI si CE”, a subliniat seful Executivului.

Concluzia acestor remarci, exprimata in termeni fara echivoc de catre primul-ministru, la finele mesajului sau, este urmatoarea: „Eu imi asum aceste legi si le sustin din convingere social-democrata! Tocmai de aceea ma deranjeaza ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal pe motiv de disciplina bugetara si probleme cu institutiile internationale! Serios, o data din cinci suntem responsabili si Guvernul nu? De cinci ori de stanga si o data de dreapta? Un politicianism extrem straveziu si daunator”, conchide Ponta, nu inainte de a-si expima speranta ca presedintele isi va gasi „consilieri mai buni” si „mai onesti”.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger