AcasăPoliticaPonta: Liberalii pleaca urechea la sirena de la Cotroceni

Ponta: Liberalii pleaca urechea la sirena de la Cotroceni

Victor Ponta

Victor Ponta se spala pe maini de orice responsabilitate in tensionarea relatiilor din USL si arunca toata vina asupra co-liderului Crin Antonescu.

Traian Basescu l-a ademenit pe Crin Antonescu, sustine Victor Ponta (foto jos)
Victor Ponta

Acuzat pana acum de liberali ca lucreaza mana-n mana cu Traian Basescu, Victor Ponta arunca asupra lui Crin Antonescu anatema colaborarii cu dusmanul de la Cotroceni. Stanjenit totusi de existenta coabitarii presedinte – premier, Ponta nu acuza de-a dreptul, ci il ataca pe Antonescu cu metafore. Mai exact, lasa sa se inteleaga ca liderul PNL si-a plecat urechea la cantecul ”sirenei” Basescu: ”Sunt niste lucruri care s-au adunat in timp, dar cred ca principala problema a fost faptul ca au cantat prea mult sirenele de la Cotroceni si uneori nu ne-am pus destula ceara in urechi ca sa nu le auzim, ca sa ma exprim putin metaforic”.

Indiferent de modul de exprimare, cert este ca prieteniei dintre Ponta si Antonescu i se poate pune linistit cruce, din moment ce pesedistul (acuzat public de minciuna de catre bunul sau amic) insista in continuare ca adevarul este de partea lui: ”Azi (luni – n.r.) a trebuit sa lamuresc o situatie, cred ca am lamurit-o. Daca am folosit termeni care l-au suparat pe domnul Antonescu, imi pare rau. Trebuia spus adevarul, care era cel pe care l-am spus azi”. Afirmatie care, implicit, inseamna ca Ponta il face din nou mincinos pe Antonescu.

author avatar
eNational
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger